Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Curier cu urmărire și livrare fără semnătură.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile livrarii. Costul procesării este fix, de 1 leu pentru orice comanda doar in aria de acoperire a curierului.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare pe fiecare din produs. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

www.ultimuleu.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.ultimuleu.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.ultimuleu.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Returul:

Contravaloare pentru produsul sau produsele nedorite se va face in decursul a 14 zile lucratoare printr-un cont bancar pus la dispozitie. Cumpărăturile achitate cu cardul vor fi, în majoritatea cazurilor, rambursate către cardul dumneavoastră, iar pentru rambursarea celor achitate prin metoda Numerar la livrare trebuie să ne comunicați datele dumneavoastră bancare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000. In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- produsele ce fac parte dintr-o comanda speciala sau oferta personalizata nu se pot returna.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat ,fiind sigilate in starea in care v-a fost livrat inclusiv cu husele pentru produse.

- coletul trebuie sa fie trimis prin curier cu deschidere la livrare