Baterii de baie si accesorii

CURATARE SI INTRETINERE BATERIILOR SI ACCESORIILOR DE BAIE :

Pentru curatarea bateriei folositi apa cu sapun sau detergent de vase si carpe moi.

Depunerea pietrei poate fi evitată prin ştergerea cu o carpa uscata dintr-un material moale dupa fiecare utilizare.

NU FOLOSITI: 

Nu utilizaţi bureţi sau substanţe abrazive pentru curăţare. De asemenea, vă recomandăm să nu utilizaţi substanţe de curăţare cu solvenţi sau acizi, substanţe pentru îndepărtarea calcarului, oţet alimentar şi substanţe de curăţare care conţin acid acetic.

Detergentii pe baza de clor sau expunerea indelungata la agenti chimici puternici pot deteriora suprafata Bateriilor si a accesoriilor. Daca s-a produs contactul cu un astfel de agent, clatiti repede cu apa.

INFORMATII REFERITOARE LA GARANTIE

Garantie nu acopera abuzurile, avariile accidentale, instalarile necorespunzatoare, reparatiile sau modificarile neautorizate., neglijenta sau avarii cauzate de intretinerea sau curatarea necorespunzatoare.  Defectiunile mecanice, zgarieturile, uzura normala a pieselor sunt excluse din garantie.

Bateriile si accesoriile pentru baie sunt acoperite de garantie pentru defectele de fabricatie sau pentru defectiunile aparute in perioada de garantie specificata , incepand din ziua cumpararii produsului de la vanzator. Garantia acopera defectele de fabricatie sau de material si se aplica bateriilor montate conform instructiunilor de instalare,precum si bateriilor care sunt utilizate in conditii normale ; intretinute si curatate in conformitate cu indicatiile date de producator. Defectiunile provocate de socuri mecanice, zgarieturile si uzura normala, depunere de calcar , aparuta de-a lungul timpului , odata cu folosirea produsului , nu fac obiectul garantiei.

MONTARE:

Montajul trebuie facut de un instalator. Orice problema aparuta ca urmare a montarii necorespunzatoarea nu face obiectul garantiei. Tevile de racord la reteaua de apa trebuie curatate temeinic inainte de montaj. Recomandam instalarea de filtre de apa, pentru ca impuritatile (ex. calcarul) pot cauza defectiuni, care nu fac obiectul garantiei. In cazul in care apare vreo defectiune, va rugam sa contactati firma de la care ati achizitionat produsul. Reclamatia trebuie sa fie insotita de factura in original sau certificatul de garantie.Termenul de solutionare al reclamatiilor este de 15 zile.

Chiuvete de bucatarie

INSTRUCŢIUNI DE CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINEREATENŢIE: După montare, chiuveta va trebui curăţată temeinic, pentru a îndepărta astfel toate deşeurile, în special pilitura de fier, întrucât contactul îndelungat al acesteia cu suprafaţa umedă a chiuvetei de oţel inoxidabil ar duce la apariţia petelor de rugina!
Aspectul estetic plăcut al chiuvetelor ALVEUS, care poate satisface pretenţiile oricărui client, poate fi menţinut prin curăţarea corespunzătoare şi regulată a acestora.
Pentru curăţarea chiuvetelor ALVEUS, care sunt fabricate din otel inoxidabil (oţel laminat CrNi 18/10) se vor folosi cârpe moi şi detergenţi lichizi de uz casnic. Nu este permisă folosirea detergenţilor pentru argint, a înălbitorilor şi a detergenţilor abrazivi. Nu puneţi niciodată 
pe chiuvetă vase sau unelte din fontă, deoarece acestea ar putea provoca zgârieturi, pete rezistente sau chiar deteriorări iremediabile ale suprafeţei chiuvetei.
În cazul în care chiuveta vine în contact cu acizi puternici, ea va trebui să fie imediat spălată cu multă apă. Pentru a evita apariţia petelor, nu lăsaţi mult timp alimente sau substanţe cu acţiune corozivă în chiuvetă (sucuri de fructe, sare de bucătărie, oţet de vin, muştar, saramură, maioneză, ş.a.m.d.).
Vă recomandăm ca după fiecare utilizare să ştergeţi bine chiuveta ALVEUS cu o cârpă moale, pentru a evita formarea de depuneri calcaroase pe suprafaţa acesteia.
Reclamaţiile datorate nerespectarii instrucţiunilor de mai sus nu vor fi luate în consideraţie.

Intretinerea chiuvetelor din ALGRANIT


Intretinerea este foarte simpla. Chiuveta trebuie curatata cu un detergent lichid de bucatarie si un burete usor abraziv, 
ca cel pentru chiuvetele din inox.

Petele de zi cu zi , urmele de apa si murdaria de pe chiuvete ( depunerile de la spalare) ar trebuie sa se curete usor daca chiuveta este spalata cu apa curata  si apoi stearsa cu o carpa curata si uscata. Acest lucru trebuie facut dupa fiecare utilizarea a chiuvetei, ceea ce va face ca depunerea de sedimente din apa sa nu se acumuleze pe suprafata chiuvetei.

Sucurile, cafeaua, ceail sau alte pete similare si grasimea ar trebui imediat curatate cu detergent  si cu o carpa curata/burette, dupa care chiuveta trebuie clatita cu apa curata.

Alte pete, cum ar fi cerneala si acuarelele, ar trebui sa se stearga imediat cu o carpa inmuiata in alcool, apoi clatita cu apa curata.

Petele de var (vopsea lavabila) se pot inlatura spaland cu otet cu o concentratie de 9% acid acetic pe zona afectata, lasata cateva minute sa actioneze, apoi clatind suprafata cu apa curata si stergand cu o carpa curata. Nu curatati niciodata chiuveta cu un burete abraziv care ar putea zgaria chiuveta.

Chiuveta nu ar trebui expusa la substante chimice puternice, cum ar fi :

-    acizi cu o concentratie de peste 10%,
-    produse de curatanie puternice care au peste 5% substanta activa in ele,
-    diluanti de vopsea,
-    solventi,

Daca se atinge ar trebui imediat spalata suprafata afectata.
Materialul este mult mai rezistent la temperaturi mari, decat oricare alte materiale. Totusi, ustensilele de bucatarie nu ar trebui puse imediat din cuptor sau de pe plita pe suprafata chiuvetei.
Lasati apa rece sa curga atunci cand turnati apa calda in chiuveta. Nu taiati sau tocati direct pe suprafata chiuvetei.

MONTARE:

Montajul trebuie facut de un instalator. Orice problema aparuta ca urmare a montarii necorespunzatoarea nu face obiectul garantiei. Tevile de racord la reteaua de apa trebuie curatate temeinic inainte de montaj. Recomandam instalarea de filtre de apa, pentru ca impuritatile (ex. calcarul) pot cauza defectiuni, care nu fac obiectul garantiei. In cazul in care apare vreo defectiune, va rugam sa contactati firma de la care ati achizitionat produsul. Reclamatia trebuie sa fie insotita de factura in original sau certificatul de garantie.Termenul de solutionare al reclamatiilor este de 15 zile.