Dulap baie pentru 2 lavoare, cu 2 straturi de culori antichizat

2 729,86 lei

PS399

Nou

Dulap baie pentru 2 lavoare, cu finisaj antichizat

More details

Lungime147 cm
Lățime51 cm
Înălțime110 cm
Material100% lemn masiv de brad, la alegere (blat stejar, brad sau zincat)

Produsul face parte din categoria Mobilier Baie, si este fabricat in Romania din 100% lemn masiv de brad. Produsul este montat, iar constructia foarte solida permite utilizare pe o durata foarte lunga.Mobilierul trebuie sters dupa contactul cu apa, si trebuie tinut uscat, fiind din lemn masiv. Produsul poate fi comandat cu blat din brad, stejar sau cu blat zincat, pentru o suprafata resistenta la apa si lichide.

Lavoarele nu este incluse in pret.

Disponibil pe comanda: 15 -30 zile

Pentru mai multe culori si finisaje speciale accesati categoria DESCARCA !

Dublu Color: Daca doriti sa obtineti un contrast si mai puternic decat finisajul cu 2 straturi, atunci alegeti pentru mobila dvs. finisajul « dublu color«. Acesta inseamna ca puteti comanda o culoare pentru interiorul mobilei si alta pentru exterior ; sau puteti comanda o culoare pentru blatul produsului, si alta pentru partea de jos.

Descriere finisaje:

2 straturi de culori antichizat: Este similar cu finisajul Vopsit Antichizat, dar aici puteti alege 2 straturi diferite unul de dedesubt si unul de deasupra. Alegerea puteti face doar pentru culorile din categoria Vopsit ; culoarea finala va fi stratul 2 ales de dvs. , iar la antichizarile o sa fie vizibil usor primul strat ales de dvs. Prin aceasta metoda se pot crea si contraste puternice cum ar fi negru cu alb, dar de exemplu daca doriti sa cumparati o mobila alba, dar mai aveti ceva gri in camera puteti comanda mobila cu finisaj « 2 straturi de culori antichizat » , pentru primul strat alegeti gri, iar pentru al doilea strat alb, astfel o sa aveti o mobila alba dar cu antichizare gri prin care aduceti culorile din camera dvs. in harmonie absoluta. 

P029+P030A

Scrieţi o recenzie

Dulap baie pentru 2 lavoare, cu 2 straturi de culori antichizat

Dulap baie pentru 2 lavoare, cu 2 straturi de culori antichizat

Dulap baie pentru 2 lavoare, cu finisaj antichizat

7 alte produse din aceeași categorie: